Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási információk:

Házhoz szállítás futárszolgálattal Magyarországon:

Díj: 1900 Ft/db (bruttó)         

Szállítás: 5 munkanap

Csomagjaink házhozszállítását futárszolgálat végzi. Amennyiben átadásra kerül csomagod a futárnak, melynek megtörténtéről emailben tájékoztatást küldünk neked. Az ezt követő 1-3 munkanap fogja a futár kézbesíteni neked a termékeket. A kézbesítési nap reggelén SMS-ben és emailben is értesítenek, hogy küldeményed fog érkezni. Ez az értesítés tartalmazza a futár telefonszámát is, akivel fel tudod venni a kapcsolatot ha valami nem várt esemény történne.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00 és 17:30 óra között történik. Érdemes olyan címre kérni a csomagot, ahol a kézbesítés napján, ebben az időtartamban tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot. Amennyiben a futár nem talál senkit a címen értesítést hagy a helyszínen az elérhetőségeivel, majd a következő munkanap ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha utánvéttel kérted a csomagod, csak készpénzzel és vagy bankkártyával tudod kiegyenlíteni a futárnak az ellenértéket.

Nagyon odafigyelünk a gyártási folyamatra, mert ez a siker egyik fő kulcsa. A legjobb minőségű anyagokból képzett szakemberek a lehető legjobb technológiával készítik el a termékeket. A rendelt képet buborékfóliába majd kartondobozba csomagoljuk, hogy minél biztonságosabban juttassuk el Önnek. Bármekkora gondossággal is járunk el lehet olyan eset, hogy a termék megsérül.

Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgálja meg, és ha sérülést talál rajta, kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot!

Amennyiben bármi észrevétele van a termékkel kapcsolatban, kérjük jelezze felénk az alomkepek@gmail.hu e-mail címünkre, hogy orvosolni tudjuk a problémát.

 

Álom képek csapata

Keresés